NEKAJ BESED

O NAS

TOMAŽ MEZEK

Vztrajnost in ambicioznost

SPOZNAVANJE NOVIH MOŽNOSTI IN NAPRAV JE MOJ HOBI.

CRM sistemi so moje delo. Variacije in prilagoditve, ki jih nudijo, so tisto, kar me navdušuje. Poenostavil bom tvoje poslovanje in komuniciranje s strankami, prihranil vsako minuto, ki jo preživiš v službi za procese, ki se jih da avtomatizirati in ti s tem podaljšal proste ure za stvari, s katerimi se najraje ukvarjaš.

STUDIO56 je en prvih uradnih partnerjev podjetja TAPE za implementacijo in podporo uporabi orodja na slovenskem trgu. Podjetje Tape je nemški tehnološki startup, ki si prizadeva razvijati razširljive, prilagodljive in optimizirane spletne rešitve za upravljanje informacij.

Je spletni sistem, namenjen olajšanju sodelovanja in dela na daljavo prek prilagodljivih aplikacij z nizko kompleksnostjo. TAPE je idealno orodje za upravljanje procesov vaše organizacije.

TAJA MEZEK

STRAST ZA ESTETIKO IN OBLIKOVANJE

Oko za detajl in dizajn.

V Studiu prevzemam oblikovalske naloge. Skrbim, da spletne strani in trgovine izgledajo lepo, pregledno in enostavno ter da se stranke na tvojo stran z veseljem vrnejo. S svojim znanjem in dobrim predvidevanjem spretno preusmerjam stranke na tvoje virtualne vsebine z drugih platform in s tem dvigam možnost za stik z novo potencialno stranko.